Максимална заштита

Докажана сметководствена компанија која гарантира на максимална заштита на вашите информации

Финансиско советување

Стручен кадар кој постојано се обучува со најновите технологии и финансиско советување на клиентите

Максимален квалитет на услугите

Високиот квалитет на испорака на услуги е обезбеден со сертификат

Сметководство за мали, големи и средни претпријатија

Сметководство, контрола, бизнис извештаи и сеопфатно сметководство

Е-калкулатори

Во нашата база ќе најдете е-калкулатори за пресметка на плати и придонеси, камата и сл.

Консалтинг

Се на едно место: сметководствени, деловни и финансиски консалтинг.​

mk_MKMacedonian