КОНСАЛТИНГ – ХРИСМИ

Ние сме овластени сметководители  и работници во секторот на сметководство и финансии. 

Основани сме во 2008 година во Гевгелија, веќе 12 години со вас и достапни за вас и вашите потреби.

Нудиме професионален пристап, ефективност, ефикасност, ажурност и водиме комплетна грижа за законска и правилна  работа на нашите клиенти.

Нашата мисија е ажурно следење на законските измени и навремено информирање на нашите клиенти за настанатите измени и нивното влијание врз нивната секојдневна работа.

Клиентот е најважниот посетител во нашиот простор. Тој не зависи од нас, туку ние зависиме од него, бидејќи тој не ни ја прекинува работата, тој всушност е целта на нашата работа.

Секогаш на време и со точни ажурирања сме подготвени да им услужиме на сите кои што не одбираат нас.

НАШИ ВЕШТИНИ
Вашиот успех е наш приоритет. 
Нашето знаење ви го oставаме на располагање вклучувајќи ги нашите вештини и стручност во секое време! 
Детално го разгледуваме секој  ваш настан и не оставаме простор за незавршена работа. 
Дозволете нашите професионални услуги да придонесат за создавање на Вашиот успех!
Навремено ажурирање и усогласување на сите финансиски резултати со постоечкиот даночен систем. 
Ние сме тука за усовршување на секоја фирма и достигнување на нејзиниот максимум од финансиски аспект.
0
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0
ВРАБОТЕНИ
0
ГОДИНИ ИСКУСТВО
mk_MKMacedonian