Контактирајте Не

  Контакт

   
  Адреса
  ул. Деко Ковачев бр.80
  Гевгелија 1480, Македонија
   
  Телефон 24/7
  +389 71 392 039
   
  E-mail
  pet_biljana@yahoo.com
   
  Работно Време
  Понеделник-Петок: 07:00 – 16:00
  Сабота и Недела: неработни
  mk_MKMacedonian