Контакт

Контактирајте Не

Контакт

 
Адреса
ул. Деко Ковачев бр.80
Гевгелија 1480, Македонија
 
Телефон 24/7
+389 71 392 039
 
E-mail
pet_biljana@yahoo.com
 
Работно Време
Понеделник-Петок: 07:00 – 16:00
Сабота и Недела: неработни
mk_MKMacedonian